φορτώνει ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – RMA

Ο πελάτης, εφόσον δεν τον ικανοποιεί το προϊόν, έχει κάθε δικαίωμα να υπαναχωρήσει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαναχώρηση είναι η κατάσταση του προϊόντος να είναι στην αρχική του συσκευασία, χωρίς φθορά και να συνοδεύεται από το πρωτότυπο Αποδεικτικό Πώλησης ή Τιμολόγιο. Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Επιστροφές ή αντικαταστάσεις προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας και μόνο όταν το προϊόν δεν έχει ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί.

Επιστροφές δεν θα γίνονται επ’ ουδενί αποδεκτές, σε περιπτώσεις φθοράς ή αλλοίωσης του προϊόντος.

Η εταιρεία μας διατηρεί κάθε δικαίωμα να μη δέχεται επιστροφές προϊόντων εφόσον κρίνει πως δεν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κάθε πελάτης μας έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας του την ίδια ημέρα που έγινε η καταχώρησή της. Ο πελάτης οφείλει έγκαιρα να γνωστοποιήσει την επιθυμία για ακύρωση της παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας στο 2108100143 ή στέλνοντας email στο info@athomeservice.gr.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ / D.O.A

Εάν παραλάβατε εργοστασιακό προβληματικό προϊόν έχετε το δικαίωμα επιστροφής του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.
Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και ο Προμηθευτής μας κρίνει την αντικατάσταση του, τότε θα σας επιστραφεί ένα καινούργιο εφάμιλλο ή παραπλήσιο προϊόν με δικά μας έξοδα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Σε περίπτωση που διαπιστώσατε ελαττωματικό προϊόν / D.O.A μετά τη παραλαβή, τότε οφείλετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας και να αναφέρετε το πρόβλημα για να ενημερωθείτε με λεπτομέρειες την επιστροφή του στην αποθήκη μας (Λ. Πεντέλης 11 & Δ. Πλακεντίας 62, ΤΚ 15127, Μελίσσια). Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών και το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει δεκτό κάποιο αίτημα επιστροφής, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί και η αντίστοιχη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων RMA.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά στο τηλέφωνο 2108100143.

Newsletter signup

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Make an Appointment