φορτώνει ...

Συμβουλές & Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε μερικές Συμβουλές μας αλλά και Απορίες που έχουν συχνά οι πελάτες μας.

Η συντήρηση του υπολογιστή σας επιβάλλεται και δεν πρέπει να τη παραμελείτε. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής μπορείτε να τη προφυλάξτε από τυχόν ιούς, άχρηστα αρχεία, μηχανικές βλάβες, κ.α. Όπως και να χει είναι σημαντικό να κρατάτε τη συσκευή σας ασφαλή, είτε αυτή προορίζεται για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση. Είναι φυσιολογικό με τη πάροδο του χρόνου συσκευές όπως ο υπολογιστής, το laptop, κλπ. να χρειάζονται κάποια συντήρηση. Σε περιπτώσεις προβλημάτων, ανάλογα και με τη βλάβη φυσικά, μπορείτε αφενός να απευθυνθείτε σε κάποιον τεχνικό αφετέρου να προσπαθήσετε να το επιλύσετε μόνοι σας. Η τελική επιλογή εννοείται πως είναι δική σας!

Εμείς παραθέτουμε μερικές συμβουλές ώστε να αποτρέψουμε, όσο γίνεται, την οποιαδήποτε βλάβη σχετικά με το λειτουργικό σύστημα και όχι μόνο. Έτσι μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πόσο χρόνο χρειάζεται για την επιδιόρθωση οποιασδήποτε συσκευής μου ;

Οι περισσότερες συσκευές επισκευάζονται σε χρονικό διάστημα μεταξύ 1-3 ημερών (ανάλογα και με τη διαθεσιμότητα εξαρτημάτων, εφόσον χρειαστεί). Εάν πρέπει να παραγγείλουμε ανταλλακτικά τα οποία είναι διαθέσιμα, τότε μπορούμε να σας παραδώσουμε ακόμα και αυθημερόν. Εάν πάλι δεν είναι, θα είμαστε σε επικοινωνία για το πότε θα παραλάβετε. Αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι χωρίς τη συσκευή σας και προσπαθούμε πάντα να την επιστρέφουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πόσο θα κοστίσει η επισκευή μου ;

Πάντα προσφέρουμε μια σταθερή τιμή για την επισκευή, για παράδειγμα εάν η οθόνη του φορητού σας υπολογιστή χρειάζεται αντικατάσταση, θα σας δώσουμε μια συνολική τιμή για την εργασία πριν την επισκευή. Σε περίπτωση που χρειαστεί να διαγνώσουμε το πρόβλημα επιβαρύνεστε με 12 € ως ελάχιστη χρέωση, η οποία όμως αφαιρείτε εφόσον προχωρήσετε στην επισκευή. Δεν θέλουμε να έχετε καμία δυσαρέσκεια. Θέλουμε να γνωρίζετε ακριβώς το πόσο θα κοστίσει η επισκευή σας πριν ακόμα την ολοκληρώσουμε.

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία σας αφού μπορώ να απευθυνθώ σε κάποια από τις λεγόμενες «αλυσίδες»;

Η προσφορά μιας προσωπικής υπηρεσίας είναι ψηλά στη συνείδηση μας. Ο τεχνικός μας σας μιλά απευθείας για το τι χρειάζεται η συσκευή για να επανέλθει, ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα της κατάστασης. Επιστρέφουμε άμεσα τις επισκευές, δεν στέλνουμε τίποτα μακριά από το χώρο μας και δεν παρατείνουμε τις επισκευές παραπάνω από διάστημα 5 ημερών χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση. Δεν χρεώνουμε προκαταβολικά έξοδα (παρά μόνο αν πρόκειται για ανταλλακτικό) και εξοφλείτε την εργασία αφότου ολοκληρωθεί.

Ανησυχώ για τα δεδομένα μου, θα είναι ασφαλή ;

Φροντίζουμε πάντα για τα δεδομένα σας. Εφόσον μας έχετε εμπιστευτεί υποχρέωση μας είναι να μη χαθεί το οτιδήποτε είναι χρήσιμο για εσάς. Άλλωστε με τον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων τα οποιαδήποτε δεδομένα διατηρούμε αυστηρά εμπιστευτικά. Παράλληλα συμβουλεύουμε πάντα, αν είναι δυνατόν, να κάνετε αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων (backup) από τη συσκευή σας σε κάποιο εξωτερικό μέσο αποθήκευσης, πριν από οποιαδήποτε εργασία εκτελέσετε.

Newsletter signup

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Make an Appointment