φορτώνει ...

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας (website), βοηθά τη κάθε επιχείρηση να αναδειχθεί και να γίνει ευρέως γνωστή σε μια πολύ μεγάλη γκάμα πιθανών πελατών της. Ξεφεύγει από στερεότυπα πλαίσια της τοπικής επιχείρησης και ανοίγει ορίζοντες σε μια παγκόσμια αγορά που ψάχνει καθημερινά, να καλύψει τις ανάγκες της για προϊόντα και υπηρεσίες. Γιατί να μην είστε εσείς αυτή η εταιρεία που θα ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες;
Εμείς στην @home computer service διαθέτουμε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα που ειδικεύεται στη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων για μικρές – μεσαίες επιχειρήσεις μέχρι και τη κατασκευή ενός πλήρους παραμετροποιημένου, προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις, ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop.

Αυτό που μας διαφοροποιεί από τις άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών internet είναι ότι έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας, με το πιο οικονομικό τρόπο. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα website templates από το internet και να τα προσαρμόσουμε στις δικές σας απαιτήσεις, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε custom διαχειριστικά προγράμματα περιεχομένου CMS (Content Management Systems) ή ανοικτού κώδικα CMS, όπως το ευρέως διαδεδομένο WordPress και να κάνουμε το website σας μοναδικό στο internet.

Φυσικά όλες οι ιστοσελίδες μας είναι σχεδιασμένες να δείχνουν τέλεια σε κάθε μεγέθους οθόνη όπως επιτραπέζιων υπολογιστών, laptop, tablet ή κινητά ακολουθώντας τη τεχνική responsive design. Όμως, δεν σταματάμε μόνο στη κατασκευή ενός ιστοχώρου. Αυτό είναι η βάση το πρώτο βήμα. Εμείς προχωράμε και στη προώθηση του website σας στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης ώστε να γίνει γνωστό και επισκέψιμο από όλους τους πιθανούς σας πελάτες, καθώς μόνο έτσι θα αυξηθεί η κερδοφορία σας.

Αν πάλι οι απαιτήσεις σας δεν καλύπτονται από ένα website αλλά θέλετε μια web εφαρμογή που να καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας, οι web developers μας θα σας καταπλήξουν. Δημιουργούμε πλήρως παραμετρεποιημένες εφαρμογές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε :

 • Κατασκευή Responsive Website
 • Κατασκευή Εξειδικευμένων Web Applications
 • Προώθηση Ιστοχώρων
 • Google AdWords
 • Facebook Advertisement
 • SEO
 • E-mail Marketing

Τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρείες έχουν στηριχθεί σε εμάς για τη δημιουργία του ιστοχώρου τους αλλά και τη προώθηση αυτού στο διαδίκτυο. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για εσάς αρκεί να μας εμπιστευθείτε και να δώσετε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε.

Δείτε μερικά δείγματα της δουλειάς μας:

Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τα τρία βήματα της επιτυχίας

1
Δημιουργία website
2
Προώθηση του στο internet
3
Αύξηση της αναγνωρισημότητας

Έχετε Απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας, αφήστε μας ένα μήνυμα με τις σκέψεις σας και ο υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

  Newsletter signup

   Book an Engineer

   Collection Day

   Computer / Laptop

   Brand

   Operating System

   First name

   Last name

   Email address

   Contact phone number

   Address

   City

   Special requests

   Make an Appointment