φορτώνει ...

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εταιρεία μας στη προσπάθεια διευκόλυνσης και εξυπηρέτησης του εκάστοτε πελάτη προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης κάθε παραγγελίας διαθέτοντας τους παρακάτω ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προεξοφλήστε τη παραγγελία σας στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 121002320007152

IBAN: GR3601401210121002320007152

BIC/SWIFT: CRBAGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΒΟΣΔΑΓΑΛΗ Ο.Ε

Σημείωση: Σε περίπτωση επιπλέον διατραπεζικών επιβαρύνσεων για καταθέσεις που γίνονται από άλλες τράπεζες εκτός της παραπάνω τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το ποσό κατάθεσης αναφέρεται στο συνολικό τελικό πληρωτέο ποσό της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου του φπα και του κόστους αποστολής των προϊόντων.

Σε κάθε περίπτωση σιγουρευτείτε ότι στην αιτιολογία της τραπεζικής κατάθεσης έχει συμπληρωθεί το ονοματεπώνυμο και ο μοναδικός αριθμός της παραγγελίας σας. Μετά την εκτέλεση της τραπεζικής κατάθεσης παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@athomeservice.gr ή μέσω fax στο 2155103908.

Με την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης ξεκινάει και η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

2. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας με τη παράδοση στο χώρο σας ισχύει για όλη την Ελλάδα και στη περίπτωση που ο όγκος και το βάρος των προϊόντων επιτρέπουν την αποστολή με την συνεργαζόμενη εταιρεία Ελτά Courier.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για τους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι απαραίτητη η επιλογή διαφορετικού τρόπου πληρωμής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500 ευρώ (€) προς επαγγελματίες / επιχειρήσεις (Τιμολόγια Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης (1) ή μέσω πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική κάρτα (3).

3. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος athomeservice.gr/shop. Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτελούνται μέσω διασύνδεσης με το ηλεκτρονικό σύστημα Alpha Βank e-Commerce που προσφέρει μέγιστα επίπεδα ασφάλειας έχοντας εξασφαλίσει τις πλέον σύγχρονες διεθνείς υπηρεσίες ασφαλείας (Verified by Visa, Mastercard Secure Code).

Οι πληροφορίες σχετικά με τη κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταφέρονται σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σημείωση: Σε περίπτωση που το σύστημα δεν εγκρίνει τη συναλλαγή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία.

4. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα ερχόμενοι στο κατάστημα μας στη διέυθυνση Λ. Πεντέλης 11 & Δ. Πλακεντίας 62, ΤΚ 15127, Μελίσσια, τηλ. 2108100143.

 

Newsletter signup

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Make an Appointment